Сантехника

1. ТС

maxxxi
    Оффлайн

maxxxi Пляжник

Симпатии:
    0
    Баллы:
    6
    Покупала тут сантехнику и оборудование в дом

Тут всегда отличное качество, хорошее обслуживание и очень оперативная доставка, всем рекомендую!
  2.  
    Morgan
    Оффлайн

Morgan Новичок

Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Где тут?
  3.  
    Syswi
    Оффлайн

Syswi Новичок

Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Привіт! Де купити сантехніку, щоб не попасти в халепу? Хочу знати про якість.
  4.  
    Пыльная Гантелька
    Оффлайн

Пыльная Гантелька Новичок

Симпатии:
    1
    Баллы:
    3
    Щоб не потрапити в халепу, я рекомендуюуважно обирати магазини та виробників, мені подобається бренд Артесан Я купувала у цього виробника змішувачі – вони прослужили мені вже кілька років без проблем. При виборі звертай увагу на гарантію – це дуже важливо. Також я завжди читаю відгуки, щоб дізнатися про досвід інших людей. А ще, не бійся запитувати у менеджерів, вони завжди готові допомогти!

5.  
    AlexKrav
    Оффлайн

AlexKrav Пляжник

Симпатии:
    0
    Баллы:
    6
    отличный вариант )
  6.  
    Drive
    Оффлайн

Drive Пляжник

Симпатии:
    0
    Баллы:
    6
    Буквально минулого тижня я замовляв для кухні та ванної в інтернет-магазині ФЕКО змішувачі води https://feko.com.ua/uk/shop/category/zmishuvachi. Дуже задоволений їх якістю – виготовлені з міцних матеріалів, виглядають стильними та сучасними. Вибір на сайті великий, можна знайти різні моделі, що підходять під будь-який інтер'єр. Придбати можна за доступними цінами, а доставка була без проблем. Якщо шукаєте надійну сантехніку, раджу звернути увагу на цей магазин.
  7.  
    Ane4ka
    Оффлайн

Ane4ka Пляжник

Симпатии:
    0
    Баллы:
    6
    Прочитала цю статтю про вибір душової кабінки і залишилась дуже задоволена https://zt.20minut.ua Усе викладено просто, зрозуміло, без зайвих слів. Особливо корисно було дізнатись про різні конструкції душових кабін — я раніше навіть не підозрювала, що буває стільки варіантів! Дуже сподобалась згадка про "Лео Кераміка", адже в них не тільки хороший вибір, а й реальні відгуки покупців. Завдяки цій публікації я нарешті змогла визначитися з тим, що мені потрібно. Рекомендую кожному, хто зараз обирає сантехніку або просто оновлює свою ванну кімнату.

Прокачался - прокачай и друзей :)